Platformele dedicate vanzarilor online OptimE Enterprise sunt dezvoltate de Tara Interactive. Echipa noastra activeaza in domeniul online de 30 de ani.

Intotdeauna respectam etica afacerilor bazate pe calitate, transparenta si management orientat spre client.

Acesta se dovedeste a fi stimulentul cheie pentru a studia si a folosi continuu noile oportunitati si tehnologii. Pentru a adauga mereu cate un nou client multumit in portofoliul nostru, livrand proiecte care sa raspunda perfect nevoilor sale.

Dezvoltam gestionand eficient resursele si procesele.

Am dezvoltat platforme OptimE pentru toate tipurile de clienti, de la start-ups la companii din top Fortune 500, folosind experienta acumulata odata cu dezvoltarea pietei de magazine online, pe de o parte, dar dezvoltand si un management riguros de proiect, pe de alta parte.

De peste 27 de ani, echipa TARA interactive a rezolvat provocarile de afaceri ale clientilor dezvoltand software personalizat si aplicatii mobile. Ne aflam intr-o pozitie unica de a raspunde cerintelor clientilor nostri, deoarece avem metodologii foarte eficiente atunci cand vine vorba de livrarea proiectelor software.

Evoluam odata cu tehnologia

Am inceput in 1991 ca o companie IT orientata spre implementarea de noi tehnologii pentru companiile care activeaza in publicitate, produse alimentare si bauturi, sport, sanatate, comert electronic. Proiectele noastre au evoluat permanent, de la crearea unor identitati digitalizate durabile pentru clientii nostri la programarea orientata pe obiecte si folosirea celor mai noi platforme si aplicatii de interactiune digitala.

Vrei sa iti deschizi magazin online?