software-image-laptop

Magazinul tau online B2B pregatit pentru importatori, producatori si distribuitori


Platforma Optime este conceputa pentru a solutiona nevoile tale ca furnizor B2B national. Planifica din timp stocurile pentru furnizorii tai in functie de listele lor de cumparaturi. Extrage informatii relevante despre nevoile clientilor tai si negociaza cu ei pretul pentru produsele solicitate direct din platforma Optime.

Un panou de administrare simplu, personalizat pe modelul tau de business


In spatele unei platforme precum Optime, stau experti ecommerce puternici. Noi iti furnizam o interfata de lucru gata de folosit din prima zi. Pe masura ce tu iti dezvolti business-ul, noi putem personaliza platforma in baza nevoilor tale.

screenshot-demo

Optime Distribution (B2B)


O platforma simpla si usor de folosit in care ai toate informatiile care te intereseaza. Acces la magazin de pe orice device.

Creste randamentul investitiilor tale

Gestioneaza-ti usor clientii din panoul de administrare si planifica din timp livrarile catre acestia. Poti administra cotatii de pret si stocuri in functie de perioada din an. Poti analiza statistici direct din platforma Optime Este atat de simplu.

CRM integrat in platforma Optime

Din Optime poti gestiona clientii din portofoliul tau. Maleabil pentru orice tip de business, sistemul de CRM contine o serie de functii usor de folosit pentru ca tu sa iti optimizezi conversiile, sa cresti vanzarile si sa imbunatatesti rata de satisfactie a clientilor tai.

Intrare accelerata pe online

Platforma Optime este gata de folosit cu o interfata tip magazin pe care clientii tai pot sa o acceseze direct de pe orice browser. Ai un magazin gata sa vanda in 3 pasi: instalare platforma pe server, personalizare rapida pentru business-ul tau si demarare vinzari.

Analiza de business in Timp Real

In Optime vei putea vizualiza statistici usor de citit si utilizat in prospectarile despre business-ul tau. Extrage informatii importante despre comportamentul cumparatorilor tai si despre produsele tale. Suntem in vremurile in care informatia este putere in business.

Dezvolta-ti business-ul

Suntem alaturi de tine ca partener si dorim sa stabilim o relatie de durata. Oricand echipa noastra poate dezvolta o solutie integrata in platforma Optime ce iti solutioneaza provocarile afacerii tale si te propulseaza cu un pas in fata competitiei din industria in care actionezi.

Adapteaza-te la orice tip de industrie

Platforma Optime este adaptabila la orice tip de industrie de la cea farmaceutica pana la cea de IT. Suntem gata sa facem integrarea magazinului cu ERP-ul firmei dumneavoastra.

Solicita o demonstratie Optime B2B

Toate campurile formularului marcate cu * sunt obligatorii

  Firma *
  Persoana de contact *
  Cod unic de inregistrare *
  Adresa completa *
  Numar de telefon *
  Adresa de e-mail *

  Vand deja online?
  DaNu

  Cati angajati are firma unde lucrezi?
  sub 10 angajati10-50 de angajatipeste 50 de angajati

  Firma unde lucrezi foloseste un ERP?
  DaNu

  Solicita o demonstratie
  De acord cu politica
  Prin inregistrare, confirmați ca sunteti de acord cu stocarea si procesarea datelor dvs. așa cum este descris in Politica de confidențialitate.

  Feedback-ul clientilor nostri

  Nu vrem sa ne credeti pe cuvant, mai jos sunt parerile clientilor nostri.

  OPTIME mi-a oferit mai mult decat o solutie eCommerce, mi-a eficientizat fluxurile de vanzari si mi-a optimizat resursele incredibil. Sunt foarte multumita.
  Raluca P.
  Producator Incaltaminte Fashion
  Fiecare business isi are specificul sau, si uneori e destul de greu sa tii pasul cu tehnologia. La OPTIME am gasit un soft, dar si sfaturile necesare pentru a profita de ultimele gaselnite in marketing online. Mi-au crescut vanzarile cu 30%.
  Robert M.
  Managing Director, Distribuitor utilaje
  Am analizat mai multe solutii, insa erau o adaptare de la B2C si costa mult adaptarea la fluxul nostru. OPTIME este direct pentru B2B, am iesit foarte bine la pret, si am implementat exact cum are nevoie echipa mea.
  Maria D.
  Distribuitor echipamente medicale