app-icon-1

Platformele Optime iti asigura succesul online, in functie de nivelul la care se afla cunostintele tale despre online si afacerea ta.Astfel, Optime:


 • Este usor de folosit. Fara cunostinte de programare, fara pregatire speciala, la orice ora. Doar prin drag and drop, cum pui poze pe facebook, vei avea un website profesionist, gata sa vanda.
 • Iti faci singur magazinul online care va arata perfect pe orice platforma (laptop, tableta, telefon mobil)
 • Magazinul tau online este optimizat SEO pentru motoarele de căutare, de la bun inceput
 • Are certificat de securitate (https), daca faceti gazduirea la noi , un alt element cerut obligatoriu de catre Google
 • Este pregatit din punct de vedere legal (GDPR)
 • Ofera integrare cu procesatori de plati
 • Ofera Integrare cu curieri
 • In functie de serviciile pe care le doresti, vei beneficia de consultanta pentru afacerea ta, pentru ca sa ai rapid success in online
 • Ai access la un forum pentru profesionistii afacerilor online . Aici poti sa te consulti cu ceilalti proprietari de mici afaceri, iti vei putea promova afacerea si vei afla cele mai noi idei de crestere a profitului unui magazin online

Fii INDEPENDENT

Alege varianta optima pentru afacerea ta si porneste pe un drum nou, plin de succes.

hand-made
app-icon-1

Optime Artisan


Esti un producator de produse hand-made. Sau doresti ca, pe langa activitatea ta de zi cu zi, sa testezi lumea online cu cateva produse expuse intr-un magazin online propriu.

Avantaje Optime Artisan:

 • Iti oferim o solutie gratuita, pentru a o folosi la inceput. Vei descoperi astfel lumea online fara costuri, dar cu venituri. Aici vei putea sa expui foarte simplu produsele tale, pentru a putea fi cumparate.
 • Iti oferim suport si o lista de best-practices
 • Dupa cum probabil ai aflat, sa ai o pagina web online presupune 3 pasi initiali: cumperi un domeniu, cumperi gazduire web, creezi website-ul. Daca vrei, noi ti le oferim pe toate trei, gratuit.
 • Vei avea access la sute de modele de magazine online. Il vei alege pe cel care iti place cel mai mult si il vei folosi asa cum este sau il vei personaliza rapid, asa cum iti doresti.
 • In final, prin cateva clickuri, vei avea un magazin online propriu, perfect pregatit pentru a primi vizitele clientilor interesati de produsele tale si pentru a prelua comenzile lor. Si poti chiar si sa emiti facturi.
app-icon-1

Optime Startup


Stii deja cum sa expui produsele si cum sa vinzi intr-un magazin online. Si vrei sa interactionezi mai mult cu clientii tai (vanzare rapida pe platforme sociale, chat).Sau pur si simplu vrei sa pornesti un startup pentru a dezvolta un brand cunoscut in lumea cumparaturilor online.

smallbusiness

Ei bine, pentru tine avem dedicata platforma de vanzari online profesioniste Optime StartUp.
In plus, fata de Optime Artisan:

 • Vei putea sa folosesti un brand propriu pentru magazinul online
 • Vei putea si sa interactionezi cu clientii, atat pe site-ul propriu cat si pe platformele sociale. De asemenea, vei putea sa vinzi usor produsele direct pe platformele sociale.
 • Vei putea sa afisezi pana la 100 de produse
optime-master
app-icon-1

Optime Master

Control your business


Stii bine cum functioneaza un magazin online si ce instrumente sunt necesare pentru optimizarea costurilor si a vanzarilor.

Cu Optime Master:

 • Poti sa expui pana la 2500 de produse
 • Ai pana la 2 angajati care trebuie sa aiba access la platforma, pentru a introduce produse si/sau pentru a prelua comenzi
 • Ai access la statistici extinse
 • Poti sa setezi mesaje automate care se trimit clientilor in functie de stadiul in care se afla comanda lor
 • Poti vinde usor si pe platformele externe (Etsy, Amazon, Ebay)

Feel FREE, choose AUTONOMY

Scapa de griji si automatizeaza-ti afacerea.

app-icon-1

Optime Autonomy

Feel free, Everything is at your disposal. Everything you need to sell online on retail, including on mobile.


Ai un business functional; vrei sa vinzi mii de produse, sa ai acces la statistici si suport permanent. Ai multi angajati care trebuie sa foloseasca anumite zone ale platformei in mod securizat. In plus, iti doresti sa ai si o aplicatie de mobil pentru clientii tai? Ei bine, Optime Autonomy este solutia perfecta pentru tine!

optime-autonomy (1)

Am incercat foarte multe platforme de la Shopify pana la Magento. Optime ne-a rezvoltat toate problemele de gestionare a importatorilor si a stocurilor noastre. Pe langa toate astea, partenerii Optime ne-au implementat o solutie personalizata ce ne gestioneaza stocurile in functie de depozitele din tara.
Marcu G.
Managing Partner

Stabileste o intalnire cu un consultat Optime si vom face o analiza business împreună cu echipa ta.

Feedback-ul clientilor nostri

Nu vrem sa ne credeti pe cuvant, mai jos sunt parerile clientilor nostri.

OPTIME mi-a oferit mai mult decat o solutie eCommerce, mi-a eficientizat fluxurile de vanzari si mi-a optimizat resursele incredibil. Sunt foarte multumita.
Raluca P.
Producator Incaltaminte Fashion
Fiecare business isi are specificul sau, si uneori e destul de greu sa tii pasul cu tehnologia. La OPTIME am gasit un soft, dar si sfaturile necesare pentru a profita de ultimele gaselnite in marketing online. Mi-au crescut vanzarile cu 30%.
Robert M.
Managing Director, Distribuitor utilaje
Am analizat mai multe solutii, insa erau o adaptare de la B2C si costa mult adaptarea la fluxul nostru. OPTIME este direct pentru B2B, am iesit foarte bine la pret, si am implementat exact cum are nevoie echipa mea.
Maria D.
Distribuitor echipamente medicale

Fii la curent cu ultimele noutati din lumea e-commerce-ului!